Societat 21/08/2021

Mor una dona de 65 anys en un incendi a Palma

L'accident ha ocorregut en un sisè pis de l'edifici corresponent al número 107 del carrer d'Eusebi Estada

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu del parc de Bombers.

PalmaUna dona de 65 anys ha mort aquest dissabte en un incendi en un immoble del carrer d'Eusebi d'Estada, al barri de Son Oliva de Palma. Així ho han comunicat fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061. L'incendi ha estat en un sisè pis. La dona ha mort per intoxicació a causa de la inhalació del fum de les flames que ha omplit el pis.

Segons ha recollit Europa Press, l'accident ha ocorregut en un sisè pis de l'edifici corresponent al número 107 del carrer Eusebi Estada, fins on s'han mobilitzat els Bombers de Palma per tal d'apagar el foc. Les primeres investigacions apunten que el foc no ha estat provocat i que l'origen podria ser la llosca d'una cigarreta. No obstant això, la hipòtesi s'ha de confirmar. A l'habitatge també hi havia un ca, que ha estat traslladat a un veterinari.

L'avís ha arribat a les 11.25 hores d'aquest dissabte. El SAMU ha desplaçat al lloc una ambulància de suport vital avançat, però no han pogut salvar la vida de la víctima. Al lloc dels fets també hi han fet acte de presència cossos de seguretat, la Policia Local de Palma i la Policia Nacional.

stats