Societat 04/03/2021

Una missió comercial cerca dur els vins i licors illencs a la Xina

El projecte reuneix cellers, distribuïdors i importadors de les Balears interessats a expandir el seu negoci

2 min
Una bodega de Mallorca.

PalmaNeix una missió comercial per promocionar els vins i els licors de les Balears a la Xina. Es tracta de 'Wine & Spirits Trade Route", una iniciativa creada per Long Strategic Consultancy que pretén reunir els cellers illencs, distribuïdors i importadors de vi per donar a conèixer aquests productes a la Xina.

Aquest projecte es va crear perquè diferents cellers de l'Arxipèlag varen contactar amb l'empresa per consultar si es podria dur a terme alguna iniciativa comercial a aquest país asiàtic. "Individualment és molt difícil accedir-hi, perquè hi ha moltes barreres, des de les culturals fins a les econòmiques o legals", explica la cofundadora de Long Strategic Consultancy, Maria Antònia Company.

L'objectiu d'aquest pla és cercar relacions comercials amb la Xina i facilitar l'accés al mercat dels cellers de les Illes. La durada serà de sis mesos. Una de les accions més destacades és la fira de Xangai del mes de maig. Enguany celebrarà l'edició número 22 i és un dels principals esdeveniments d'importació de vi i licor d'aquesta ciutat. L'altre acte important és un tast privat de vi. Hi participen uns 50 importadors i distribuïdors locals i es farà el mes de juny.

Un equip especialitzat serà l'encarregat de crear una estratègia contundent i facilitar als cellerers illencs l'accés a aquest mercat. "El màrqueting abans de la fira és molt important. El mes de maig, el nostre equip, que és a Pequín, es desplaçarà a Xangai per donar representació a tots els cellers que hi participin. Hi tindrem un estand", explica Company.

Cal destacar que la participació en aquesta missió comercial és limitada i només hi podran participar fins a 20 empreses vinícoles. Les interessades es poden inscriure a aquest formulari fins dia 12 de març.

stats