Societat 20/09/2018

Miquel Montoro continua cultivant el seu èxit amb un anunci de Leche Pascual

El 'youtuber' mallorquí participa ara en la nova campanya 'Instagrangers'

C. A.
1 min
Imatge promocional de la campanya de Leche Pascual.

PalmaMiquel Montoro ja va sorprendre el juny amb el videoclip 'Fora Vila', que estrenà juntament amb el cantautor català Lo Pau de Ponts. Després de donar-se a conèixer amb nombrosos continguts al seu canal de Youtube, fou la col·laboració amb IB3 al programa 'Uep, com anam' que va consolidar el salt del món pagès al de la televisió. Les seves passes cap a l'èxit mediàtic no s'han aturat aquí. Ara, el jove 'youtuber' mallorquí torna a sorprendre amb una nova col·laboració, en aquesta ocasió amb Leche Pascual.

'Instagrangers' és el nom de la nova campanya difosa per Leche Pascual que, tal com el nom indica, estarà protagonitzada per grangers 'instagramers'. A la imatge promocional hi apareixen set participants, entre els quals es troba Montoro, liderant l'equip.

La mare del jove ha explicat que l'empresa de lactis va contactar amb la família fa uns mesos per enllestir i firmar el projecte i que recentment viatjaren prop de Burgos per dur a terme la gravació. Tot i que es desconeixen els detalls de la promoció, ha pogut avançar que durant el viatge varen gravar moltes escenes a granges de la zona.

Quant a l'inesperat èxit de Montoro, la mare ha explicat que el seu fill és molt conscient que tot el que està vivint "ho deu als seus seguidors" i que sempre repeteix que "sense ells no és res". Així mateix, assegura que el jove continua amb una vida sense canvis, com la que tenia abans de ser tan conegut. "Sap que si les notes de l'escola no anassin bé tot això s'acabaria", conclou.

stats