Societat 31/10/2021

Més de 200 persones clamen contra el nou parc que Cort fa a Bellver

L'associació Son Quint havia convocat una marxa per protestar contra la gestió de l'Ajuntament

ARA Balears
1 min
Manifestació contra el nou parc del bosc de Bellver.

PalmaAl voltant de 250 persones han participat avui, diumenge, en la caminada de protesta contra el nou parc que Cort està fent al bosc de Bellver. Es tracta de la construcció que ja es du a terme dins el bosc per l'entrada del carrer del Polvorí, en què l'Ajuntament de Palma inverteix 1,2 milions d'euros.

El nou parc està previst que tingui una superfície de 3.205 metres quadrats on s'han d'incloure més de 20 jocs diferents distribuïts en dos nivells. Però l'associació Son Quint rebutja frontalment aquesta proposta. A la manifestació d'avui, han reivindicat la utilització del bosc perquè infants i més grans en puguin gaudir sense problema, però no de la manera que ho vol fer Cort.

Manifestació Bosc Bellver

El president de l'associació, Joan Prats, s'ha dirigit als manifestants amb un discurs en què ha denunciat que Cort no compleix amb el Pla d'ús i gestió del bosc de Bellver, aprovat per l'Ajuntament de Palma el 2016. Segons ha dit, s'han d'informar de totes les actuacions que s'hi desenvolupin.

Manifestació contra el nou parc del bosc de Bellver.

Prats ha fet patent tres objectius que, segons diu, Cort no està complint. Aquests són la compatibilitat amb la conservació del bosc i amb l'afluència dels visitants, la contribució en el coneixement, manteniment i millora dels hàbitats de les plantes i la fauna i, per acabar, la potenciació de la restauració ecològica dels espais degradats.

stats