Societat 10/09/2021

El bosc de Bellver tindrà un parc d'aventura per als més petits

L'Ajuntament de Palma invertirà 1,2 milions d'euros en aquest projecte, que pretén acabar aquest any

ARA Balears
1 min
Una de les imatges del projecte que es durà a terme en el bosc de Bellver.

PalmaCabanyes, cases de jocs, tobogans, túnels o tarimes de fusta. Aquests són alguns dels elements que tindrà el parc d'aventures que l'Ajuntament de Palma farà al bosc de Bellver després d'haver-lo aprovat a la Junta de Govern. Aquest projecte, segons informa el Consistori en un comunicat, tindrà una inversió d'1,2 milions d'euros i s'integrarà a l'entrada del bosc del carrer del Polvorí.

El nou parc tindrà una superfície de 3.205 metres quadrats i aprofitarà el desnivell de l'entrada, on actualment se situen les taules de ping-pong i una àrea de pícnic. S'hi inclouran més de 20 jocs diferents, que estaran distribuïts en dos nivells. El primer se situarà a l'entrada del carrer del Polvorí i anirà destinat als més petits, amb un total de 18 elements diferents, com ara cabanyes o cases de jocs, entre d'altres. D'altra banda, es construirà un nivell inferior per als més grans en el qual s'instal·laran tobogans accessibles, amb túnels, troncs tombats i tarimes de fusta.

La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha assenyalat que es tracta d'una intervenció molt completa que es durà a terme de manera imminent. "Són jocs molt nous, fabricats amb fusta sostenible i, sobretot, jocs pensats en la inclusió", ha afegit.

A més, es crearan illetes vegetals en els espais entre els jocs amb plantes arbustives pròpies del bosc de Bellver. El projecte, que es començarà a executar d'aquí a poc temps, és una de les 17 actuacions incloses en el pla Renove per dur a terme reformes integrals de parcs. Per a totes elles, l'Ajuntament preveu una injecció de quatre milions d'euros que es distribuiran entre 57 parcs.

stats