El millor pa amb oli del món és a Palma

Merendero Minyones ha guanyat la final del segon campionat del món d'aquesta especialitat 

Un pa amb oli de paté de fetge de porc de Felanitx, formatge maonès i cabell d'àngel amb herbes dolces mallorquines. Amb aquesta recepta, Merendero Minyones ha aconseguit guanyar el II Campionat del Món del Pa amb Oli que s'ha disputat aquest divendres al parc de la Feixina durant la Fira del Pa amb Oli organitzada en el marc de la Diada de les Illes Balears.

 

Per la seva banda, el restaurant Sa Punta de Son Servera s'ha convertit en el subcampió del món amb un pa amb oli d'arengada, formatge de Manacor i ceba fresca, i el tercer lloc ha estat per a Ses Voltes Espai Gastronòmic de Ciutadella, que ha presentat un pa amb oli de saltat de porc negre amb verdura ecològica, pa de xeixa de La Vall i microbrots de coriandre. El jurat ha estat format per xefs i experts culinaris.

El guanyador i el subcampió del II Campionat del Món de Pa amb Oli vendran el seu pa amb oli a sis euros durant els tres dies de la Fira del Pa amb Oli que es duu a terme des d'aquest divendres fins dia 1 de març. 

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF