Societat 25/02/2021

Menorca pretén unificar els criteris de gestió dels escorxadors municipals

El Consell invertirà 100.000 euros el 2021 en els centres de Ciutadella i Maó

Iván Martín
1 min
Els escorxadors de Menorca requereixen millores estructurals i de gestió.

MaóEl Consell de Menorca treballa per unificar els criteris que determinen la gestió dels escorxadors municipals, amb l'objectiu de coordinar l'activitat perquè sigui més eficient en l'àmbit econòmic i estructural.

Amb aquesta intenció s'ha abordat aquest dijous la problemàtica dels escorxadors a l'illa, amb l'assistència a la primera mesa de diàleg de representants del Consell de Menorca, del Govern balear mitjançant el Fogaiba i dels ajuntaments de Ciutadella i de Maó.

Entre les qüestions que s'han posat damunt la taula destaca la necessitat d'inversió a curt, mitjà i llarg termini per garantir una formació continuada als professionals que hi treballen. D'altra banda, s'ha decidit elaborar una diagnosi de l'estat actual dels escorxadors i les actuacions necessàries per millorar les seves prestacions.

La directora insular d'Economia, Pilar Pons, ha emfasitzat l'interès de l'Administració per millorar la gestió: "És necessari coordinar les accions i la gestió dels escorxadors des d'una visió insular. El pressupost del Consell per al 2021 preveu una línia d'ajudes per a escorxadors municipals amb un total de 100.000 euros, que confiam que contribueixin a millorar la gestió i les instal·lacions".

La mesa de diàleg es convocarà cada dos mesos.

stats