Societat 23/12/2022

El Mateu Orfila reconeix els treballadors jubilats durant el 2022

En total, s’han retirat 14 empleats d’Atenció Primària i 28 de l’hospital, tant de l’àmbit sanitari com d’altres categories professionals

Iván Martín
2 min
Foto de família de l'acte celebrat en el Mateu Orfila.

MAÓL'hospital Mateu Orfila de Maó ha estat l'escenari d'un acte nadalenc durant el qual es varen lliurar els premis del concurs de postals i es va fer un reconeixement als treballadors de l'àrea de salut de Menorca que s'han jubilat al llarg d'aquest any 2022. Així, Ninna Castillo Sanchís, de cinc anys, és l'autora del dibuix que enguany il·lustra la felicitació de Nadal de l'àrea de Salut, i Alicia Mercadal, de 12 anys, és la finalista de la convocatòria oberta als fills i filles dels empleats de l'àrea. Les dues han rebut un lot de material de dibuix de mans de la gerent, Ana Trenado.

El jurat d'aquesta edició del concurs estava format per Josep Mascaró Pons, director del Centre Municipal d'Art de Ciutadella; Toni Alzamora Fluxà, professor de l'Escola d'Art de Menorca, i Miquel Pons Moll, dissenyador d'interiors. Varen ser els encarregats de seleccionar els dibuixos guanyador i finalista d'entre les 20 obres presentades i que estaran exposades a l'entrada de l'hospital durant totes les festes.

Durant l'acte, la direcció de l'àrea de Salut també va lliurar un obsequi als treballadors que s'han jubilat al llarg d'aquest any en reconeixement de la seva trajectòria i dedicació. La gerent, Ana Trenado; la directora mèdica, Tamara Contreras; la directora d'infermeria, Bàrbara Duque; el director d'Atenció Primària; Txema Coll; la directora de Gestió i Serveis Generals, Noemí Borràs, i el cap de Recursos Humans, Antoni Ligero, van ser els encarregats d'entregar l'obsequi solidari consistent en una caixeta de fusta que s'ha comprat a la delegació a Menorca de Mans Unides i que s'ha personalitzat amb una fotografia del centre on han treballat cadascun els professionals. En total, enguany s'han jubilat 14 empleats d'Atenció Primària i 28 de l'hospital, tant de l'àmbit sanitari com d'altres categories professionals.

L'acte ha començat amb un concert a càrrec del Cor de Gospel Menorca, que dirigeix el doctor Tilman Mijares, del Servei de Medicina Interna de l'Hospital. Amb les veus dels cantaires d'aquesta agrupació musical, i amb el doctor Mijares al piano, la direcció ha volgut felicitar les festes als pacients i professionals en el marc de les accions d'humanització que es duen a terme pensant a fer més agradable l'estada i la feina en aquests dies tan assenyalats.

stats