LGTBI
Societat 29/08/2023

Marratxí també elimina els colors de la bandera LGTBI de l'espai públic

La formació local de MÉS ha lamentat que el batle "hagi assumit la doctrina feixista de Vox"

ARA Balears
1 min
MÉS per Marratxí va pintar els bancs amb els colors de la bandera LGTBI

PalmaL'Ajuntament de Marratxí també s'ha sumat a l'eliminació dels colors de la bandera LGTBI, després que Calvià ho fes setmanes enrere amb un pas de vianants pintat amb l'arc de Sant Martí. Així ho ha criticat aquest dimarts la formació local de MÉS al municipi després de comprovar que el nou govern del Consistori ha eliminat els colors pintats a bancs del parc del Campet. "El que demostra el senyor batle és que els colors del nou govern de dreta i extrema dreta tornen a ser grisos i marrons", ha lamentat la portaveu del partit, Aina Amengual.

En un comunicat, la formació sobiranista ha criticat el "menyspreu absolut" del batle, Jaume Llompart, que, a parer seu, ha assumit la "doctrina feixista de Vox", evidenciada ja amb l'eliminació de les parades informatives de les campanyes 'No i punt' i 'No siguis ase'. "Les activitats d'informació i prevenció en temes de sexualitat i igualtat són la millor inversió per evitar qualsevol tipus d'agressió sexual o discriminació per raó d'orientació sexual", ha argumentat.

En aquest sentit, MÉS per Marratxí ha lamentat, amb relació a la pintura dels bancs, les declaracions de Llompart a les xarxes socials "justificant i assumint l'atac a aquests símbols amb l'excusa que han de ser repintats". La portaveu de la formació, Aina Amengual, ha afirmat que el batle ha demostrat que els colors del nou govern "són el gris i el marró, els de la foscor i els d'un passat repressiu".

stats