Societat 25/07/2023

Maó adjudica a la Fundació Pere Tarrés la gestió de les escoletes 0-3 anys

El pressupost de licitació és de 10.523.832,75 euros

Iván Martín
1 min
Una de les escoletes ubicades en el municipi de Maó.

MAÓL'Ajuntament de Maó aprovarà el pròxim dijous en el ple l'adjudicació del servei d'atenció a la primera infància. D'aquesta manera, a partir del mes de setembre serà la Fundació Pere Tarrés la que assumirà la gestió de les cinc escoletes de 0-3 anys del municipi, un contracte que s'estendrà durant els cinc anys vinents amb un pressupost de licitació de 10.523.832,75 euros.

Segons el Consistori, aquest canvi suposarà la subrogació del personal treballador que actualment fa feina a les escoletes, així com les seves condicions i la continuïtat del projecte educatiu de cada centre. El batle de Maó, Héctor Pons, ha destacat que "no cercàvem que aquest servei el donàs l'empresa que fes una oferta més barata, sinó aquella que oferís un millor servei, una garantia perquè les escoletes continuïn tenint un bon funcionament i siguin un exemple a Menorca i arreu de les Balears".

A més, el batle també emfatitzat la feina feta per la Cooperativa d'Escoles Infantils durant tots aquests anys, que "ha estat exemplar i ha servit per consolidar el servei i per reforçar i millorar l'atenció a la primera infància". Pons també ha volgut oferir diàleg a les famílies i a la nova gestora perquè el traspàs sigui com més àgil millor, i, a la vegada, ha volgut agrair la feina feta per l'anterior regidor responsable d'aquesta matèria, Antoni Carrillos, així com per l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Maó.

stats