Polèmica
Societat 16/02/2023

Manresa defensa el vet a mitjans per accedir a l'estudi d'IB3: "Ho tornaria a fer"

Afirma que volia preservar el dret dels sindicats a expressar-se lliurement amb la presidenta del Govern, Francina Armengol

ARA Balears
1 min
El director general d'IB3, Andreu Manresa, en una comissió parlamentària.

PalmaEl director general d'IB3, Andreu Manresa, ha justificat la prohibició d'entrada a les instal·lacions d'IB3 a alguns mitjans de comunicació que van acudir el passat 1 de febrer a cobrir una visita de la presidenta del Govern, Francina Armengol. Segons ha informat Europa Press, durant la Comissió de Control, Manresa ha recalcat que "ho tornaria a fer igual perquè era una reunió privada, amb la condició de preservar el dret dels sindicats a expressar-se lliurement amb la presidenta".

En aquesta línia, Manresa ha detallat que "gairebé tots els espais d'IB3 són delicats i reduïts" i la visita d'Armengol es va donar en una "hora complicada" de molta activitat. A més, el director general ha explicat que "es va dir que es farien declaracions posteriorment i que hi hauria cobertura gràfica oficial", per la qual cosa "cap mitjà va quedar sense imatges interiors de la visita".

Davant aquesta qüestió, la diputada de Més per Menorca Patrícia Font ha considerat que aquest succés va deixar una imatge "que no és bona". "La informació pertany a la societat i no al mitjà de comunicació públic", ha dit Font. Per part seva, el diputat de Ciutadans Juanma Gómez ha criticat la justificació del director general d'IB3: "Les explicacions de Manresa no són suficients".

Amb tot, el diputat del PP Antoni Fuster ha exposat que Manresa "es va equivocar". "Va consensuar amb vostè mateix la decisió, és un error molt greu i de principiant", ha sentenciat.

stats