Televisió
Mèdia 17/11/2022

Manresa nega instruccions "per fer propaganda" del carril bus-VAO a IB3

El director general de l'ens públic diu que es va informar de "trànsit lent i retencions"

ARA Balears
1 min
El carril VAO de l’autopista de Migjorn, que es va posar en marxa el dia de Tots Sants.

PalmaEl director general d'IB3, Andreu Manresa, ha negat aquest dijous en el Parlament que els professionals de la radiotelevisió pública rebessin instruccions "per fer propaganda" del carril bus-VAO que va començar a funcionar a Palma a començaments de novembre, segons ha informat Europa Press. Manresa ha comparegut davant de la Comissió de control d'IB3 i ha respost a les crítiques del diputat del PP Antoni Fuster. El popular ha carregat contra l'ens públic perquè, mentre que la majoria de mitjans feien referència al "caos" circulatori que va provocar el carril bus-VAO i varen destacar les molèsties que va generar a usuaris i professionals, IB3 va parlar de "normalitat". Fuster ha argumentat que la informació va estar "periodísticament mal enfocada" i ha demanat el director de l'ens pels criteris que se segueixen en els informatius.

Manresa ha assegurat que no es va ignorar la realitat en relació amb aquest tema i ha indicat que es va informar de "trànsit lent i retencions". El director ha afegit que es va donar veu tant a usuaris com a partits polítics crítics per opinar del carril, així com a experts que qüestionaven la seva posada en marxa. "Ens estaríem equivocant si volguéssim desfresar la realitat", ha afegit.

Pla de comunicació

D'altra banda, el director general ha avançat que es presentarà un pla de comunicació al llarg de les properes setmanes per impulsar el coneixement de la marca IB3 entre la ciutadania de les Balears.

stats