Mobilitat
Política 04/11/2022

El PP exigeix l'eliminació "immediata" del carril bus-VAO

Llorenç Galmés assegura que la mesura "ha estat un fracàs"

ARA Balears
1 min
El PP critica la mesura del carril BUS-VAO.

PalmaEl portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha reclamat aquest divendres l'eliminació "immediata" del carril bus-VAO. "La mesura imposada pel Pacte ha estat un fracàs", ha dit Galmés. A més, ha afegit que "si no hi ha un transport públic efectiu que et permeti arribar a temps, no et queda més remei que agafar el cotxe".

El popular ha assegurat que aquesta mesura és una "greu decisió" que no ha fet més que empitjorar el caos circulatori que ja hi havia en aquesta via. "Arribar a Palma s'ha convertit en una odissea. El temps d'espera en les hores punta s'ha multiplicat", ha criticat. Amb tot, ha assenyalat que "ja té efectes col·laterals en altres carreteres, com per exemple la de Manacor, amb molt més embós de l'habitual".

Galmés ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació, acompanyat per la portaveu a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste. És una nova "ocurrència d'un govern caòtic, obsessionat amb la idea de prohibir-ho tot", ha conclòs Galmés.

stats