Meteorologia
Societat 20/07/2023

Mallorca viu una nova nit tòrrida, amb mínimes de 28 graus en alguns punts de l'illa

Menorca i les Pitiüses també han registrat mínimes de 24 i 25 graus

ARA Balears
1 min
Una nova onada de calor amenaça Mallorca.

PalmaMallorca ha viscut aquest dijous una nova nit tòrrida, amb temperatures que en alguns punts de l'illa no han baixat dels 28 graus. Per altra banda, a Menorca i les Pitiüses s'han anotat registres mínims entorn dels 24 i 25 graus, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així, el port de Palma no ha baixat aquesta nit dels 28 graus, mentre que a Son Bonet s'ha registrat una mínima de 27 graus. A més, en altres punts de l'illa com Portocolom, Muro, Santanyí, Port de Sóller, Banyalbufar, sa Pobla, Alfàbia, Manacor, Capdepera, Sineu, Petra, Son Servera, Colònia de Sant Pere, Porreres, Pollença o Llucmajor el termòmetre no ha baixat dels 26 graus. El termòmetre tampoc ha estat per sota dels 25 graus al Cap Blanc, Artà, Santa Maria o Binissalem.

Amb tot, l'Aemet ha alertat que al llarg del dia hi haurà avisos grocs per altes temperatures al nord, el nord-est, l'interior i el sud de Mallorca. Cal recordar que aquest dimecres municipis com Porreres, Santa Maria, Llucmajor, Sineu i Binissalem varen superar els 40 graus durant el dia.

stats