Societat 08/06/2022

Localitzen sis pasteres a les Balears amb 113 persones a bord

Han arribat durant la matinada i el matí d'aquest dimecres

1 min
Una pastera.

PalmaArriben sis pasteres més a les Balears. Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Balears, durant la matinada i el matí d'aquest dimecres han localitzat les embarcacions en aigües de cabrera amb un total de 113 persones.

La primera pastera l'han interceptat a les 2.10 h i en total hi havia 17 persones a bord, tots homes d'origen magribí segons les fonts oficials. Tots estan en aparent bon estat de salut i l'han localitzat pel SIVE. La segona ha arribat gairebé dues hores després, a les 3.50 h. Dins de l'embarcació hi havia 20 persones, també d'origen magribí. En els dos casos han intervingut el SMP i Salvament Marítim.

La tercera ha arribat a les 7.30 h a la Colònia de Sant Jordi, on han detingut 17 persones més. Més o menys a la mateixa hora, a les 7.55 h han entrat de manera irregular per terra 18 persones, també d'origen magribí, a la platja de Can Curt. La següent s'ha trobat a les 11.10 h, quan han interceptat 14 persones més que estaven en bon estat de salut. La darrera embarcació ha estat interceptada a les 12.30 h a Es Calò, Formentera, després que un pesquer hagi donat l'avís. En total hi havia 27 persones.

Segons ha informat la Delegació, en una de les sis pasteres hi havia quatre dones i la resta eren homes. Enguany ja han arribat a les Illes un total de 32 embarcacions que duien a bord 467 migrants a les Balears.

stats