Ruptura
Societat 27/09/2022

Laura Escanes i Risto Mejide se separen

La parella es va casar el 2017 i són pares d'una nena, la Roma

2 min
Laura Escanes i Risto Mejide, a Buenos aires

BarcelonaLa parella formada per Laura Escanes i Risto Mejide s'ha trencat. Ho han anunciat tots dos alhora, en els respectius comptes d'Instagram, amb dos missatges personalitzats recordant els bons moments de la seva relació. "No crec que sigui un comiat, perquè sé que, de la manera que sigui, ens tindrem l'un a l'altre [...]. L'amor no s'acaba, no mor. I et continuaré estimant la resta dels meus dies", ha escrit Escanes. Mejide li ha agraït els set anys de relació que, ha dit, "no han estat perfectes". El publicista i presentador de televisió ha escrit: "Tot i així, o potser així, han estat els millors set anys de la meva vida [...]. Només espero que siguem tan bons ex com hem estat com a parella. Que sapiguem trobar cadascú la vida que volem". La parella ha demanat respecte per la seva privacitat i la de la seva família.

Risto Mejide i Laura Escanes van fer pública la seva relació el juliol del 2015, tot i que van començar a sortir junts una mica abans, l'1 de juny. El setembre d’aquell mateix any el publicista va demanar matrimoni a Escanes. Ho va fer des de l’escenari del Teatre Borràs, on assistien a una actuació de l’humorista Manu Sánchez. El 20 de maig del 2017 van celebrar un casament multitudinari amb més de 500 convidats al Mas Cabanyes, una masia d'Argentona del 1568. El 2 d'octubre del 2019 va néixer la Roma, la primera i única filla de la parella. Mejide i Escanes van batejar-la amb el nom de la seva ciutat preferida.

A mitjan juny d'aquest any, el matrimoni va estrenar un podcast que era el seu primer projecte professional en comú. Cariño, ¿pero qué dices?, produït per la plataforma Podimo, recollia converses entre Mejide i Escanes sobre el seu dia a dia, la seva relació, la intimitat i les crítiques que sovint els han fet per la diferència d'edat que els separa –es porten més de 20 anys de diferència–. En una de les últimes entregues del podcast, Mejide va ser objecte de crítiques perquè va explicar que s'escaquejava de canviar els bolquers de la seva filla argumentant que aquesta tasca "no té valor afegit".

A més, per xarxes també ha circulat un fragment del podcast on Mejide semblava que ja tenia coll avall que la seva relació amb Escanes. "Un dia arribaré a casa i tu no hi seràs", deia el presentador, un comentari que va fer entristir a la model.

stats