Societat 06/04/2022

L'IGCAT premia dues pàgines webs menorquines per divulgar la gastronomia

Es tracta dels portals de Cómete Menorca i Sa Cooperativa del Camp

Iván Martín
1 min
Fotografia de família en finalitzar la cerimònia.

MAÓLes pàgines web de Cómete Menorca i Sa Cooperativa del Camp han estat guardonades amb el Top Websites for Foodies Travelers, que atorga l'Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT).

Es tracta d'un premi que reconeix els millors portals web que ofereixen continguts relacionats amb la gastronomia i les experiències culturals. La cerimònia d'entrega de premis, emmarcada en el programa d'actes de la trobada de regions europees i mundials de gastronomia, va tenir lloc anit al restaurant Aqua del port de Maó i la presentació anà a càrrec de la periodista Mercedes Milà.

El portal de Sa Cooperativa del Camp ha estat premiat en la categoria d'Experiències Educatives Inclusives i Familiars, mentre que el de Cómete Menorca ha resultat guardonat en la categoria de Facilitat d'Ús. En total, s'han premiat deu webs d'altres regions europees i mundials de gastronomia.

Els 24 representants de les diferents regions visitaran aquest dimecres la naveta dels Tudons i faran un recorregut pel nucli antic de Ciutadella acompanyats de la batlessa, Joana Gomila. També faran una taula rodona sobre la gastronomia dins l'àmbit acadèmic i la sostenibilitat. Finalment, el conseller insular de Cultura, Miquel Maria, presentarà la candidatura Menorca Talaiòtica i conclouran la jornada amb una visita guiada al teatre Principal de Maó.

stats