Educació ambiental
Societat 07/06/2023

L'IES Ramon Llull i el GOB col·laboren en un projecte conjunt per conscienciar sobre la importància de preservar l'ecosistema

Els alumnes de Batxillerat han organitzat una diada per conscienciar els més joves del centre

1 min
Els alumnes de l'IES Ramon Llull al bosc del Castell de Bellver

PalmaL'Institut IES Ramon Llull ha fet un projecte d'educació ambiental en el bosc del castell de Bellver. Els alumnes de Batxillerat de l'institut de Palma han dut a terme aquesta activitat que s'ha fet durant el darrer mes de maig en el marc de l'assignatura d'Educació Física i l'optativa d'Història de les Illes Balears.

Així, amb la col·laboració de l'àrea d'educació ambiental del GOB Mallorca, els alumnes del darrer cicle de Secundària han organitzat una diada per conscienciar els més petits sobre la importància de preservar l'ecosistema i mantenir-lo al més verge possible.

Per iniciar-se en el projecte, els estudiants feren una lectura dels impactes als quals es veu sotmès el bosc de Bellver i s'han planificat activitats de caire educatiu i lúdic, que, posteriorment, s'han posat en pràctica amb els cursos de primer d'ESO. Amb tot, tant el professorat com l'alumnat implicat han valorat positivament el resultat del projecte.

stats