Societat 01/09/2021

L'entrada d'una DANA deixarà fortes pluges i tempestes a les Balears

ARA Balears
1 min
Un dia de forta pluja a Palma.

PalmaL'entrada aquest dijous d'una Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) per l'oest de la Península, que afectarà l'Arxipèlag, podria deixar fortes precipitacions i tempestes. Segons ha informat el portaveu de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), Rubén del Campo, tant aquest dimecres com dijous seran jornades "adverses" a gran part de l'Estat.

Segons Del Campo, aquest dimecres s'espera un cel ennigulat, amb ruixats forts o molt forts a àmplies zones de la Península i que estaran acompanyats de calabruix en molts casos i de ratxes molt fortes de vent. Així, les pluges arribaran, sobretot a partir de les primeres hores de l'horabaixa, a les Balears. Els ruixats podrien ser localment forts o molt forts.

Quant a aquest dijous, la jornada serà de nou "complicada", segons informa Del Campo, ja que s'esperen una altra vegada ruixats a àmplies zones de la Península i les Illes, localment forts i amb calabruix. Segons apunta l'Aemet, tot i que els darrers dies de la setmana el temps ja serà més tranquil, divendres i dissabte encara hi podria haver ruixats forts a les Illes.

stats