Cinema
Societat 04/07/2023

L'Atlàntida Mallorca Film Festival presenta el premi DAMA Agustí Villaronga al millor autor estatal del festival

Tindrà lloc entre el 24 i el 31 de juliol i atorgarà el guardó de 3.000 euros durant la cerimònia de clausura

ARA Balears
1 min
L'Atlàntida Mallorca Film Fest

PalmaLa 13a edició de l'Atlàntida Mallorca Film Festival (AMFF), del 24 al 31 de juliol, tindrà com a novetat la creació del premi DAMA Agustí Villaronga al millor autor estatal. El guardó s'entregarà a la gala de clausura del mateix festival, dia 30 de juliol a la Misericòrdia.

El premi, segons s'ha detallat en un comunicat, a través d'un acord de col·laboració entre l'entitat de gestió d'autors i el mateix festival, consta de 3.000 euros, que s'atorgaran a la millor autoria de talent espanyol de la programació de l'Atlàntida Mallorca Film Festival. La presidenta de DAMA, Virginia Yagüe, diu que s'enorgulleix "de donar suport a l'AMFF, un dels festivals més innovadors" i de "compartir la seva visió de promoure i valorar el talent dels creadors".

L'acord de DAMA, una entitat espanyola especialitzada en la gestió col·lectiva de drets d'obres audiovisuals, amb el festival balear inclou la presència de tres projectes de ficció, així com la creació dins l'apartat en línia de l'AMFF a Filmin d'una secció de cinema d'autors espanyols presents al festival, disponible del 24 de juliol al 24 d'agost.

stats