Societat 07/10/2022

L'ampliació del geriàtric de Ciutadella costarà 10,1 milions d'euros

El nombre d'habitacions individuals passarà de 26 a 42, mentre que les dobles disminueixen de 14 a 11

Iván Martín
1 min
Representants de l'ajuntament a la presentació de la reforma.

CIUTADELLAL'avantprojecte de reforma del geriàtric municipal de Ciutadella preveu l'ampliació de 26 places noves i tindrà un cost de 10,1 milions d'euros. En concret, les instal·lacions passaran de 60 places a 86, amb l'objectiu d'augmentar el benestar de les persones residents, s'eliminaran les habitacions triples que existeixen actualment i s'aposta per habitacions individuals.

Després de la reforma, el nombre d'habitacions individuals passarà de 26 a 42, mentre que les dobles disminueixen de 14 a 11. Totes les habitacions superaran les dimensions mínimes exigides per la normativa actual per oferir més espai. La reforma inclou l'increment de l'espai i les dimensions de passadissos i accessos. El nou edifici inclourà nou sales comunitàries, espais per a serveis i atencions, i es crearà un espai verd per a esdeveniments i activitats per a residents a l'aire lliure.

Entre les peticions suggerides per familiars i treballadors del geriàtric, destaca la inclusió d'accessos diferenciats, espais de respir per a residents i familiars, i noves sales més adaptades a serveis com podologia, fisioteràpia i psicologia. També es milloraran els menjadors, les cuines, els banys i les sales de visita. La previsió és convocar pròximament el concurs per a la redacció del projecte bàsic i executiu.

stats