Festes de Sant Sebastià
Societat 15/11/2023

L'Ajuntament de Palma aposta per l''horabauxa' per celebrar les festes de Sant Sebastià

Els concerts començaran a les 18 hores i s'allargaran fins a les 3 de la matinada

ARA Balears
2 min
Només dues agrupacions contenen un ínfim percentatge de dones, que donen un balanç de tres dones per 39 homes en total.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimecres la programació de les festes de Sant Sebastià amb la gran novetat que els concerts començaran a les 18 hores per potenciar les festes d'horabaixa que tant triomfen els darrers anys arreu de Mallorca. Segons han informat en una roda de premsa, la música començarà a les 18 h i s'allargarà fins a les 3 de la matinada.

Pel que fa a les ubicacions i els estils musicals, Belén Soto, portaveu municipal de Cort ha detallat que pel 19 de gener es preveuen concerts de rock a la plaça de Joan Carles I; d'estil urbà i flamenc, a la plaça de la Reina; de pop-rock clàssic, a la plaça de Cort; de fusió de ritmes i músiques del món, a la plaça de l'Olivar, i a la plaça Major està prevista una actuació musical per a famílies, una altra d'estil folk i dues de ball de bot. En aquest sentit, ha explicat també que a cada una d'aquestes ubicacions hi actuaran un màxim de quatre grups o artistes.

A més, l'Ajuntament de Palma ha informat que han organitzat un concert 'tardeo' amb DJ a la plaça de Cort que començarà a les 18.00 hores i durarà fins a les 00.00 hores. A més, el 20 de gener, a la plaça Major se celebrarà un concert estil revetlla que es durà a terme també de 18.00 h a 00.00 h. Per tancar les festes de Sant Sebastià del 2024, dissabte 21 de gener està previst un concert amb dos artistes de pop-rock entre les 21.00 h i les 00.00 h. L'Ajuntament de Palma ha explicat, però, que encara està per determinar l'espai municipal en el qual es desenvoluparà.

Aquest dimecres també han anunciat que ja s'han aprovat els expedients de contractació dels artistes que actuaran durant les festes, però que encara no se'n coneixen els noms dels grups o artistes. El pressupost per a les festes de Sant Sebastià de l'any que ve serà de prop de 635.000 euros.

stats