Societat 21/11/2022

Dues acusacions particulars també retiren els càrrecs contra Cursach

Mantenen obertes les diligències contra Tolo Sbert

ARA Balears
1 min
Judici Cas Cursach.

PalmaL'advocat de l'empresari Ángel Ávila, i el lletrat del propietari de Sa Trobada, que exerceixen com a acusació particular en el judici del cas Cursach, han anunciat aquest dilluns que també retiren tots els càrrecs contra l'empresari mallorquí i set persones més acusades durant la instrucció i el judici. Aquesta decisió arriba tres dies després que el Ministeri Fiscal retiràs tota la seva acusació al cas Cursach.

Aquest dilluns estava prevista la declaració d'alguns agents de la Policia Nacional que investigaren durant la instrucció les possibles irregularitats que envoltaven la figura i les empreses de Tolo Cursach, però la retirada dels càrrecs per part de l'acusació particular ha provocat un canvi de plans en la programació judicial.

En concret, l'advocat de l'empresari Ángel Ávila, ha retirat els càrrecs contra Tolo Cursach, Gabriel Mayans, Josep Mayol, Feliciano Franco, Gabriel Torres, Bartomeu Capó, Felipe Florit i Rafael Amengual. Per contra, l'acusació particular manté obertes les diligències contra Tolo Sbert.

Ara, segons ha detallat Europa Press, l'advocat que representa el propietari de Sa Trobada ha anunciat també que ja han iniciat els tràmits pertinents per returar les acusacions contra Cursach, però mantendran actives les causes contra Gabriel Mayol i Josep Mayans.

stats