Societat 06/03/2018

Identificades les quatre mallorquines mortes a Miami en un accident

Són Margarita Cortés Pardo (31), Maria López-Bermejo Rosselló (31), Teresa Sánchez Quetglas (30) i Ana Gaitán Díaz (31)

Ara Balears
2 min
Moren quatre mallorquines a Miami

PalmaQuatre turistes mallorquines han mort en un accident de trànsit múltiple a la carretera que uneix els Cayos de Florida amb Miami (EUA). Les víctimes són Margarita Cortés Pardo (31 anys), Maria López-Bermejo Rosselló (31 anys), Teresa Sánchez Quetglas (30 anys) i Ana Gaitán Díaz (31 anys).

El cònsol espanyol a Miami ha confirmat el succés a les autoritats de les Illes Balears, d'on procedien les víctimes, les famílies de les quals n'han estat informades. El Govern els ha transmès el seu condol i s'ha posat a disposició seva per a qualsevol tràmit en el qual pugui ajudar.

El portaveu de l'oficina de l'agutzil del comtat de Monroe, Adam Linhardt, ha explicat que han estat tres els vehicles involucrats en l'accident, la investigació del qual és a càrrec de la FHP.

El succés ha tingut lloc quan un cotxe Nissan Rogue, en el qual viatjaven les mallorquines, ha rebut un impacte a la part posterior per part d'un camió que ha empès el vehicle al carril contrari, on ha xocat amb una autocaravana i, posteriorment, amb un arbre situat al costat de la coneguda carretera US1.

La conductora i les altres tres passatgeres han mort en el lloc de l'accident, mentre que el resident local que conduïa el camió, que transportava excusats portàtils, i el conductor de l'autocaravana, procedent d'Alaska, han patit lesions menors.

Linhard ha dit que hi han enviat helicòpters d'emergència, "però malauradament no hi han arribat a temps", ja que les víctimes "ja eren mortes".

José Sánchez, portaveu de FHP per al comtat de Miami-Dade i el de Monroe, on es troben la turística zona dels Cayos, ha indicat que la investigació del succeït continua "activa".

L'objectiu de les autoritats és aclarir si s'ha tractat d'un homicidi involuntari o té una altra causa que no sigui mort accidental, investigació que podria demorar el procés, va explicar.

Com a conseqüència de l'accident, va ser tallada parcialment durant hores la carretera, l'única que uneix la península de Florida amb els Cayos, a l'altura del quilòmetre 128 d'aquesta calçada.

stats