Joves de Mallorca per la Llengua
Societat 18/12/2023

Joves per la Llengua celebra el 30è aniversari amb un Correllengua arreu de les Illes

L'esdeveniment conclourà amb una ballada popular dia 5 a la plaça Major de Palma

ARA Balears
1 min
Correllengua, 2022 a Palma

PalmaJoves de Mallorca per la Llengua celebrarà l'any que ve el 30è aniversari amb un Correllengua arreu de les Balears. Segons ha explicat l'associació, la flama per la llengua arribarà per primera vegada a Menorca, Eivissa i Formentera. L'esdeveniment tindrà lloc entre els dies 1 i 5 de maig i preveu recórrer 61 municipis de les Balears.

A més, també duran la flama als estudiants de diferents instituts de Palma i han animat a participar-hi tothom que vulgui defensar la llengua i la cultura de Mallorca. El Correllengua inclourà nou recorreguts: Maó - Ciutadella, Far de la Mola - la Savina, Alcúdia - Algaida, Andratx - Sóller, Artà - Santanyí, Bunyola - sa Pobla, ses Salines - Vilafranca, Llubí - Palma. Segons han informat, en el cas d’Eivissa, encara s’està concretant una de les dues opcions possibles.

Igualment, l'associació ha volgut agrair la col·laboració de les entitats que ho han fet possible, que seran els responsables de l’organització del pas de la flama pels respectius pobles. "Tot això implicarà un gran esforç tècnic i humà, ja que arribarem a assolir la fita de mantenir fins a tres flames simultànies, a diferents llocs de Mallorca", han explicat. Finalment, el Correllengua conclourà amb una gran ballada a la plaça Major de Palma dia 5 de maig.

stats