Successos
Societat 01/02/2024

Dos joves donen una pallissa a una dona major en Palma per robar-li la bossa

La dona va ser traslladada a un centre hospitalari on continua ingressada amb diverses lesions

Ara Balears
2 min
Un agent de la policia nacional a una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos joves, un de 21 anys i un altre menor, per un delicte de robatori amb violència contra una dona d'edat avançada. Els fets varen passar dia 30 de gener a les 14.00 h a la barriada d'Estadi Balear. Un cop al lloc, els agents varen observar diverses persones auxiliant una dona que es trobava enmig de la carretera tirada a terra. Estava sagnant abundantment pel cap i tenia molt de mal al maluc.

Els agents varen sol·licitar la presència d'una ambulància per atendre la víctima, que va ser traslladada a un centre hospitalari on continua ingressada amb diverses lesions, entre les quals hi ha una fractura de maluc que necessitarà intervenció quirúrgica. Testimonis dels fets varen manifestar que varen poder veure com uns individus varen abordar la senyora. Un d'ells li va estirar fortament la bossa, mentre que l'altre va estirar-la amb força d'un dels braços. Això va fer que la dona caigués enterra i, just després, els agressors varen sortir corrent.

Un treballador d'un lloc proper va explicar als agents que havia vist a l'interior del recinte dues persones que no coneixia. Va observar com botaven una tanca i s'introduïen al torrent, moment en què els va perdre de vista. Els agents varen donar diverses batudes per la zona fins que varen trobar dues persones que coincidien amb les característiques descrites pels testimonis dels fets. Entre les pertinences dels homes varen poder trobar un mòbil amb la foto de la víctima, comprovant, d'aquesta manera, que eren ells els que li havien sostret la bossa a la dona.

El detingut major d'edat ha passat aquesta tarda a disposició judicial i el jutge de guàrdia li ha decretat presó provisional. Pel que fa al menor, ha passat a disposició del Fiscal de Menors, que n'ha decretat l'ingrés en un centre de menors.

stats