Jaume Garau torna a negar cap irregularitat en un interrogatori pel cas Contractes

El cap de campanya electoral de MÉS per Mallorca ha declarat de nou als jutjats de l'avinguda d'Alemanya

Jaume Garau ha negat davant el jutge que pactàs amb una altra empresa per repartir-se unes adjudicacions per estudiar els hàbits de consum cultural a les Balears. Ho ha fet durant la segona declaració als jutjats de l'avinguda d'Alemanya de Palma, als quals ha acudit en qualitat d'investigat en el marc del cas Contractes.

El cap de campanya electoral de MÉS per Mallorca ha aportat unes 5.000 pàgines de documentació, amb la qual volia justificar les feines, al jutjat número 9.

En aquesta causa s'investiga si alts càrrecs de les conselleries de Cultura i Turisme de MÉS varen afavorir de manera arbitrària Garau amb adjudicacions directes que sumen prop de 127.000 euros.

Entre les adjudicacions investigades hi figuren dos contractes menors i un altre que, junts, sumen un total de 45.955 euros, per part de l'àrea de Cultura, sobre els quals aquest dimecres ha estat interrogat Garau.

També ha negat cap tipus de contracte amb l'altra empresa, amb la qual va participar en els treballs, de la qual ha dit que és una multinacional del sector. Poc després ha prestat declaració un representant d'aquesta companyia.

Garau ha defensat que tots els treballs adjudicats a les seves empreses varen ser realitzats i ha aportat molta documentació sobre les enquestes originals.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF