Societat 18/01/2019

Jaume Font: el Bruce Springsteen de la política balear

El president d'El Pi ha presentat la seva candidatura a les primàries de la formació amb un disc que conté els seus "Greatest Hits" al Parlament

K. O.
2 min
Jaume Font: el Bruce Springsteen de la política balear

PalmaEl president d’El Pi, Jaume Font, ha presentat aquest divendres la seva candidatura per ser el cap de llista de la formació a les pròximes eleccions autonòmiques, i ho ha fet amb un disc que conté les seves millors intervencions al Parlament. "No pintam un pebre", "Balears not found" o "els increïbles podemitas", són alguns dels títols que destaquen al CD.

El també portaveu del Grup Parlamentari del mateix partit ha lliurat els avals necessaris per formalitzar la candidatura i ha afirmat que vol ser el primer de la llista al Parlament perquè “ha arribat el moment d’El Pi a unes eleccions”.

Font, que ha presentat la seva candidatura acompanyat de simpatitzants i companys de la formació que han volgut donar-li el seu suport, ha assegurat que "els pròxims comicis autonòmics i municipals seran la consolidació definitiva del projecte polític". A més, s'ha referit als pressupostos de l'Estat per 2019 i la reducció d'aquesta inversió a l'Arxipèlag. "La Comunitat necessita un partit de les illes fort i sense dependències de Madrid que defensi, únicament, els interessos dels ciutadans de Balears", ha dit.

En aquest sentit, també ha fet al·lusió al "desbarat d'ampliar i crear nous ZEPA en entorns agrícoles", atès que considera que "són sostenibles per si mateixos i només demostra com es fan les coses en el darrer moment". Respecte a si pactaria amb Vox en cas que aquest obligui representació a les Balears, el candidat ha dit que "no podem parlar amb gent que creu en una sanitat dirigida des de Madrid".

Font també ha agraït les mostres de suport dels companys i simpatitzants d’El Pi a la seva candidatura que, ha afirmat, ve avalada per la tasca feta al Parlament aquests darrers 4 anys.

stats