Societat 28/05/2019

Acorden l'internament terapèutic del fill de la dona assassinada a l'Arenal

El jutjat de Menors número 2 de Palma ho ha declarat com a mesura cautelar

Ara Balears
1 min
ISAAC BUJ

PalmaEl Jutjat de Menors número 2 de Palma ha acordat com a mesura cautelar l'internament terapèutic de règim tancat durant sis mesos per al fill de 16 anys de Gloria Zavala, la dona assassinada a l'Arenal dia 15 de maig. A la seva parella de 17 anys li han imposat la mateixa mesura. La decisió s'ha pres a petició de la Fiscalia de Menors després de detenir-los a Bèlgica la setmana passada.

El menor havia fugit de Mallorca amb la seva parella, de 17 anys, i tots dos varen ser detinguts dimarts passat a Brussel·les, després que la Justícia espanyola decretàs una ordre europea de detenció per prendre'ls declaració en el marc de la investigació de la mort de la seva mare.

El cadàver de Gloria Francisca Zavala, de 53 anys, va ser trobat dia 15 de maig dins d'un bagul al seu habitatge amb signes clars de violència. La dona estava desapareguda des del 12 de maig i, precisament, va ser el fill, que vivia amb ella, qui en va denunciar la desaparició a la Policia. Davant l'absència del menor els dies posteriors a la denúncia, la Policia va dictar una ordre internacional de cerca per si l'adolescent havia sortit de l'illa.

stats