Un informe destaca que la UIB és una de les universitats públiques menys transparents de l'Estat

La Fundació Compromís i Transparència la situa en el grup d'universitats "opaques"

Un informe de la Fundació Compromís i Transparència situa la UIB entre les universitats públiques menys transparents del país, segons ha informat Diario de Mallorca. Aquesta entitat fa una comparativa de la informació que exposen les universitats en qüestions com a resultats acadèmics, alumnat, personal, etc. En el seu últim document col·loca la UIB en el grup d'universitats "opaques", al costat de set institucions públiques més.

Segons Diario de Mallorca, l'informe conclou que la UIB és opaca amb molts d'aspectes com a l'hora d'informar sobre l'evolució de la demanda de places; el percentatge de professors que han llegit la tesi en la pròpia universitat, les línies generals del seu pla estratègic o els índexs de satisfacció dels alumnes.

Quant a les reunions mantingudes pels seus òrgans de govern i els acords adoptats, aquesta entitat assenyala, però, que en altres 14 indicadors la UIB és transparent, com la seva posició en rànquings internacionals o els perfils del seu personal docent i investigador.

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF