Meteorologia
Societat 25/09/2022

Les imatges més impressionants de la tempesta de Menorca

A Mallorca també hi ha hagut pluja, llamps i trons

ARA Balears
1 min
La tempesta a Menorca.

PALMACalabruix, pluges fortes, llamps i trons. Aquesta matinada ha estat ben intensa a Menorca. Els veïns han vist com l'aigua inundava els carrers de diferents municipis de l'illa i es colava dins els domicilis, el vent tomava arbres i les carreteres eren intransitables.

Com sol passar en dies de tempestes així d'impressionants, els internautes omplen de fotografies i vídeos les xarxes socials. Hem fet un recull de les imatges més impactants que els usuaris de Twitter han compartit durant la jornada d'avui. Algunes de les imatges i vídeos s'han fet des de Mallorca.

Carrers inundats a Ciutadella durant la tempesta

La tempesta ha afectat, sobretot, la zona de Ciutadella, on ha fet calabruix. A l'aeroport de Menorca s'han registrat 91 litres per metre quadrat. D'aquests, 37 han caigut en 10 minuts. Les ràfegues de vent han arribat als 76 quilòmetres per hora.

A Mallorca també es van veure imatges espectaculars: llamps des de sa Pobla, trons des de Pollença i carrers inundats de Cala Rajada.

Les fortes pluges a Menorca han provocat també nombroses inundacions tant a habitatges particulars com a edificis institucionals i públics. Un exemple d'aquestes situacions s'ha viscut a l'aeroport de Menorca, on han aparegut diverses goteres en algunes zones de l'aeròdrom que han obligat a tancar el pas als viatgers.

Goteres a l'aeroport de Menorca
stats