Societat 18/01/2020

D'Ikea a Broncano: Miquel Montoro no deixa de guanyar seguidors

Aquesta setmana el youtuber mallorquí ha aparegut en un anunci de l'empresa de mobles i en el programa del còmic David Broncano

Ara Balears
2 min
Miquel Montoro en un dels seus primer vídeos

PalmaMiquel Montoro continua cultivant el seu èxit més enllà de YouTube, on ja té més de 138.000 seguidors. La coneguda frase del jove pagès llorencí: "Hòstia, pilotes! Oh, que són de bones! M'encanten!" ha aparegut aquesta setmana en un anunci de l'empresa de mobles i decoració Ikea i durant una entrevista en el programa La Resistencia de David Broncano, que té milions de seguidors.

Ikea Espanya va fer servir les paraules de Montoro per promocionar a través de Twitter les conegudes pilotes que ven la companyia sueca: "Algú més no pot deixar de repetir la frase?", piularen. D'altra banda, Broncano, mentre entrevistava la cantant de trap i reggaeton coneguda com La Zowi, ha mostrat el vídeo en què el youtuber mallorquí feia referència al seu gust per les pilotes.

D'ençà que Montoro va triomfar a les xarxes socials amb un vídeo en el qual explicava els distints tipus de taronges que hi ha i com saber quines són les més dolces, el jove pagès no deixa de ser present a les xarxes socials. Miquel Montoro ja va sorprendre el juny de 2018 amb el videoclip 'Foravila', que estrenà juntament amb el cantautor català Lo Pau de Ponts.

Després de donar-se a conèixer amb nombrosos continguts al seu canal de Youtube, fou la col·laboració amb IB3 en el programa Uep! Com anam? que va consolidar el bot del món pagès al de la televisió. Les seves passes cap a l'èxit mediàtic no es varen aturar aquí i poc després va tornar a sorprendre amb una nova col·laboració, en aquesta ocasió, amb Leche Pascual.

stats