Societat 02/08/2021

Ibai Llanos revela que té problemes de salut

En una conversa amb Ronaldinho, l''streamer' ha parlat de com gestionar la fama

ARA
1 min
Ibai Llanos en una imatge del 2019

BarcelonaDes que va començar a entrevistar personatges mediàtics a través de Twich, Ibai Llanos s'ha convertit en un ídol de masses. L'streamer de videojocs, de 26 anys, va protagonitzar aquest diumenge una conversa amb Ronaldinho que va ser seguida per milers de persones. Durant la xerrada, l'exfutbolista del Barça va parlar de la seva vida professional i personal, com també d'algunes anècdotes viscudes mentre jugava al Futbol Club Barcelona.

Llanos i Ronaldinho comparteixen el fet que són personatges públics i que han de saber gestionar la fama. Per això durant un dels moments de la xerrada, Llanos va confessar que el seu triomf meteòric pel que fa a popularitat li ha portat alguns problemes de salut. "He estat molt malament de salut aquests dies. No he volgut dir res però realment he estat molt malament, fins a un nivell preocupant. No em venia de gust explicar-ho, no ho he dit ni als meus pares. No em sentia còmode parlant d'això i, malgrat tot, he estat narrant l'Eurosport", ha dit Llanos.

Tot i això, l'streamer ha defensat que hi ha aspectes de la seva vida que han de quedar a l'àmbit privat. "Ara em trobo perfectament, però he passat uns dies molt dolents per culpa de diferents coses que us explicaré si em ve de gust, perquè hi ha coses de la meva vida privada que prefereixo guardar-me-les per a mi", ha conclòs.

stats