Casament
Societat 10/11/2022

Un huracà amenaça el casament de Tiffany Trump

La filla de Donald Trump es casa amb un hereu texà aquest dissabte en una mansió del seu pare

2 min
Tiffany Trump durant un discurs en favor del seu pare, Donald Trump

BarcelonaTiffany Trump, filla de l'expresident Donald Trump i l'actriu Marla Maples, contraurà matrimoni dissabte amb l'empresari Michael Boulos a Mar-a-Lago, la residència del seu pare a Palm Beach (Florida), segons han informat diversos mitjans nord-americans. La jove, la quarta dels cinc fills de l'expresident, es casarà amb Boulos davant la família Trump al complet i més de 500 convidats a la mateixa mansió i club privat on el seu pare farà un "anunci important" només tres dies després, tal com ell ha avisat.

Segons les previsions meteorològiques de la zona, els preparatius del casament es poden veure afectats per la tempesta tropical Nicole, que tocarà terra com a huracà a la costa est. L'exclusiva illa de Palm Beach, on està enclavada Mar-a-Lago, és part de la zona que el Centre Nacional d'Huracans dels EUA ha posat en alerta perquè està en plena trajectòria del Nicole. El cap de setmana passat s'hi va celebrar una festa prenupcial, i Ivana Trump, l'altra filla de l'expresident, en va deixar constància a Instagram. El compromís de Tiffany i Boulos es va segellar l'últim dia que Trump va ser inquilí de la Casa Blanca, el 19 de gener del 2022.

Segons The Cut, Boulos, de 25 anys, està al capdavant dels negocis de la seva família. Tot i que nascut a Texas, es va criar a Nigèria, un dels països de l'Àfrica on els Boulos tenen part del seu imperi. "Ha estat un honor celebrar moltes fites, ocasions històriques i crear records amb la meva família aquí a la Casa Blanca, i cap més especial que el meu compromís amb el meu increïble promès, Michael!", va escriure el dia del seu compromís la jove al seu compte d'Instagram.

Tiffany, graduada en dret per la Universitat de Georgetown el 2020 i actualment assistent del professor Shon Hopwood en aquest centre universitari, ha mantingut un perfil baix en comparació amb els seus tres germans grans, fills de Trump i la seva primera esposa, la recentment desapareguda Ivana Trump. El cinquè fill de l'expresident és Barron, nascut del matrimoni amb la seva dona actual, Melania.

Tiffany Trump amb el seu pare i el seu futur marit
stats