Societat 20/10/2020

Presó provisional per a l'home que va atropellar la seva exparella a Palma

L'individu, acusat d'intent d'homicidi, ha passat a disposició judicial aquest migdia

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha informat aquest dimarts que l'home que va atropellar la seva exparella diumenge, acusat d'intent d'homicidi, ja ha passat a disposició judicial i que el jutge ha decretat presó provisional per a ell. El cos policial ha comunicat també que l'individu ja havia intentat atropellar la dona el mes de juny d'aquest any i que aleshores els agents el varen arrestar per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar.

Ara, se l'acusa d'un delicte de lesions i maltractament en l'àmbit familiar i un altre de temptativa d'homicidi. Els fets varen ocórrer diumenge cap a les 12.30 h quan l'home, de 40 anys, va envestir amb el cotxe la seva exparella i una amiga quan passejaven pel carrer de Blanquerna de Palma. El conductor, que tenia una ordre d'allunyament, va ser detingut i traslladat a dependències policials.

El cotxe circulava pel carrer d'Antoni Marquès i, quan va arribar al punt en què aquest carrer i el de Blanquerna s'uneixen, va girar cap a l'esquerra i va entrar a la zona de vianants, on va atropellar les dues dones.

Diverses persones que varen presenciar l'atropellament varen auxiliar les víctimes i varen avisar els serveis d'emergència. Els agents de la Policia Local varen fer una prova d'alcoholèmia i d'altres drogues al conductor.

stats