Societat 05/04/2022

Arresten un home per abusar sexualment dels tres fills menors d'uns amics seus

L'acusat distreia els pares per proposar jocs als nins que s'havien de fer a l'interior del bany

Iván Martín
2 min
Un Policia Nacional en una fotografia d'arxiu.

CIUTADELLALa Policia Nacional ha detingut a Ciutadella un home de 40 anys acusat d'abusar sexualment de tres fills menors d'uns amics seus. Els fets van tenir lloc durant la matinada de diumenge, quan un dels pares va cridar a la Policia per alertar que es trobava amb un dels seus fills en un xalet en companyia d'uns amics, i que els nins havien manifestat que un dels assistents els havia fet tocaments a les parts íntimes mentre eren a l'interior del bany.

Un dels amics va aconseguir enganyar un fill menor amb l'objectiu que l'acompanyàs al bany, on li abaixà els calçons i li feu tocaments a les parts íntimes. El presumpte autor dels fets continuà amb els abusos al menor refregant-li els genitals. Després de l'incident, el nin va sortir del bany i comentà el succés als seus pares.

Els progenitors varen decidir preguntar als seus altres dos fills si els havia succeït un fet similar amb aquest home, i un altre va reconèixer haver rebut abusos aquella mateixa nit. Mentre esperaven els agents policials, la mare va recriminar els fets a l'home i li va donar un cop de puny.

L'endemà, els dos germans varen ser traslladats a l'hospital de referència per ser examinats pel metge forense. En el transcurs del viatge, un altre fill menor va dir als seus pares que també havia estat víctima de fets similars en una ocasió anterior per aquest amic, en una casa en la qual havien estat tots.

De les investigacions dutes a terme es va poder determinar que el presumpte autor aprofitava que es trobava amb els pares en àpats o diferents activitats en companyia dels seus fills. Quan distreia els pares iniciava una conversació amb els menors i els proposava diferents jocs al bany.

stats