Societat 19/10/2022

El Govern entrega les claus d'habitatges públics a 30 famílies de Maó

Pagaran una mitjana de 388 euros mensuals

Iván Martín
1 min
Dues persones amb les claus dels nous habitatges a Maó.

MAÓEl Govern Balear ha entregat aquest dimecres a Maó les claus de 30 habitatges de protecció oficial que s'han construït en dues promocions. Es tracta d'edificacions dissenyades per assolir la màxima eficiència energètica i disposen de plaques fotovoltaiques i tenen l'objectiu de reduir la despesa de la llar.

Els nous propietaris tenen una adequació de la renda individualitzada que en cap cas supera el 30% dels seus ingressos, i paguen una mitjana de 388 euros mensuals. Dels nuclis familiars, 15 són de dones amb fills, 3 d'homes amb fills, 4 són parelles amb fills i 8, persones soles.

La promoció de 15 habitatges està situada entre els carrers de Roca i Vinent amb l'avinguda de Francesc Femenies, consta d'una superfície de 2.075 metres quadrats i un preu d'execució de 2,7 milions d'euros. D'altra banda, la promoció de 18 habitatges es troba a Borja Moll amb Roca i Vinent, i el pressupost d'execució ha estat de 2,4 milions d'euros. Amb l'acte d'aquest dimecres ja s'han lliurat 180 habitatges de protecció pública nous a les Balears, a més dels 584 que estan actualment en construcció. S'espera incrementar el parc públic un 72% abans que s'acabi la legislatura i incorporar-hi 1.273 nous habitatges.

stats