Societat 16/03/2021

El Govern continuarà exigint que es mantinguin tots els llocs de feina com a principal criteri per vendre Majorica

El conseller Iago Negueruela s'ha reunit aquest dimarts amb els representants del comitè d'empresa de la indústria mallorquina i amb els representants de Majo Perla

ARA Balears
1 min
El conseller Negueruela, i la directora Virginia Abraham, amb el comitè d'empresa de Majorica.

PalmaEl Govern continuarà exigint que es mantinguin tot els llocs de feina com a principal criteri per vendre Majorica. Així ho ha dit el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, que, juntament amb la directora general de Treball i Salut laboral, Virginia Abraham, s'ha reunit aquest dimarts amb els representants del comitè d'empresa de Majorica i amb els representants de Majo Perla, l'empresa que ha tingut un informe favorable per part de l'administrador concursal per comprar la indústria mallorquina.

Durant la primera reunió amb els representants dels treballadors, el conseller ha volgut expressar que el Govern continuarà treballant per mantenir el màxim de llocs de treball, i així ho traslladarà al jutge que ha de decidir entre les opcions de compra que hi ha sobre la taula.

Segons ha informat la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball en un comunicat, aquest missatge també l'ha donat als representants de Majo Perla, que han estat els que han demanat mantenir aquesta reunió.

Cal recordar que després de l'informe de l'administrador concursal, ara s'obre un període de 15 dies perquè el comitè d'empresa es pronunciï sobre aquest document, i el faci arribar al jutge, que finalment prendrà la decisió d'amb qui s'ha de tancar l'operació de compravenda.

stats