Societat 02/06/2021

El Govern, el Consell de Mallorca i Cort destinen 11 milions d'euros als sectors afectats per la pandèmia

Cada administració aportarà, com a mínim, 3,8 milions d'euros per a les empreses

1 min
Un carrer comercial de Palma.

PalmaAlberto Jarabo també ha comunicat que avui han aprovat el conveni interadministratiu amb el Consell de Mallorca i el Govern d'11 milions d'euros per a ajudes a sectors econòmics afectats pel covid-19. "L'acord preveu que l'aportació econòmica mínima serà de 3,8 milions d'euros per cada administració amb l'objectiu de destinar doblers per pal·liar la crisi a les petites empreses de la ciutat i compensar les pèrdues econòmiques", ha indicat el portaveu.

"És un esforç que es fa des de les tres administracions i un exemple de col·laboració institucional. Som conscients de les dificultats de moltes empreses i que la seva situació és complicada", ha reconegut Jarabo. Això, ha afegit, "complementa els ERTO" i permet "esmorteir la caiguda de totes les companyies de Palma que depenen del nostre acompanyament".

Obres al Castell de Bellver

Per altra banda, el portaveu municipal ha anunciat l'adjudicació de les obres del Castell de Bellver, per un valor de 605.000 euros, que permetran reforçar elements de la seva estructura i que duraran aproximadament un any. En aquest sentit, Jarabo ha recordat que l'obra contempla reposar elements datats del segle XIV i de l'any 1715. Així mateix, l'Ajuntament de Palma ha acordat posar a disposició de la Conselleria d'Educació un immoble al Pla de Sant Jordi d'una superfície de 450 metres quadrats perquè facin un hort ambiental escolar.

stats