Societat 11/08/2022

El Govern i Alaior construiran habitatges per a joves i persones vulnerables

L'objectiu és facilitar l'emancipació dels joves i l'accés a un habitatge per part de col·lectius vulnerables

Iván Martín
1 min
José Luis Benejam és el batle d'Alaior.

MAÓEl Govern balear i l'Ajuntament d'Alaior han acordat la construcció de pisos d'allotjament dotacional, destinats principalment a joves i altres col·lectius vulnerables. La parcel·la es troba al carrer de la Indústria i pertany a l'Ibavi.

La promoció d'habitatges es construirà en règim d'allotjament dotacional i es pretén facilitar l'emancipació i l'accés a un habitatge per part de col·lectius vulnerables. La directora de l'Ibavi, Olvido Terrassa, ha destacat "la importància de la coordinació entre institucions per continuar incrementant el parc públic a les Balears".

Actualment, s'estan construint més de 600 habitatges de protecció pública a les Balears, i la previsió és incrementar el parc públic de lloguer un 72% abans de finalitzar la legislatura, incorporant 1.273 nous habitatges protegits. Per la seva banda, el batle d'Alaior, José Luis Benejam, ha emfasitzat la rellevància de desbloquejar la parcel·la: "L'objectiu és donar una solució a l'accés a un primer habitatge als joves i atendre aquells que es trobin en una situació de necessitat".

stats