Societat 18/04/2021

La Fiscalia demana sis anys de presó per a un jove acusat d'agredir sexualment una al·lota

Un home s'enfronta a una condemna de cinc anys per abusar d'una menor

ARA Balears
1 min
Audiència Provincial de Palma

PalmaLa Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears jutjarà aquest dimecres, a partir de les 10.00 hores, un jove, de 28 anys, per haver agredit sexualment una al·lota a Eivissa, a qui va obligar a mantenir relacions malgrat la negativa reiterada d'ella. La Fiscalia demana sis anys de presó per aquests fets. Els fets jutjats varen ocórrer el setembre de 2019. El jove va acompanyar l'al·lota fins a la seva habitació d'hotel. Quan hi varen arribar, i després que ella manifestàs que no volia res amb ell, l'acusat va intentar mantenir-hi relacions sexuals.

Segons la Fiscalia, ella va intentar dirigir-se a la porta de l'habitació, però l'acusat la va empènyer contra el llit i la va immobilitzar. L'escrit del fiscal explica que ell li deia: "M'encanta quan us resistiu". Després la va agredir sexualment.

A part de la pena de presó pel delicte d'agressió sexual, la Fiscalia sol·licita la prohibició d'aproximació a la víctima a una distància de 200 metres durant vuit anys i una indemnització de 10.000 euros per danys morals.

Abús a una nina de 8 anys

A banda d'aquest primer cas, la Fiscalia també demana cinc anys de presó per a un home acusat d'abusar sexualment d'una nina de vuit anys -l'edat que tenia en el moment dels fets-. La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma farà aquest dilluns una vista prèvia, a les 09.45 hores, en la qual l'acusat s'enfrontarà a cinc anys de presó i a la prohibició d'aproximar-se a la víctima. També estarà obligat a fer un curs d'educació sexual. El Ministeri Fiscal assegura que l'home va aprofitar la foscor de la nit mentre viatjava en el seient posterior del cotxe per abusar sexualment de la menor, que en aquell moment estava adormida.

stats