Societat 25/08/2021

Dos ferits greus en un accident múltiple a l'autopista d'Andratx

Els bombers han hagut de treure un dels conductors del vehicle

ARA Balears
1 min
Imatge de l'accident

PalmaDos ferits greus i diversos de lleus en un accident múltiple a l'autopista d'Andratx. Segons ha informat l'112, el sinistre s'ha produït poc després de la sortida en direcció al Toro quan un cotxe ha xocat a gran velocitat amb un altre vehicle que per motius desconeguts estava completament aturat al carril de l'esquerra. Posteriorment, un tercer cotxe que circulava en la mateixa direcció no ha pogut esquivar els vehicles implicats en l'accident i també hi ha xocat.

Els Bombers de Mallorca han hagut de treure el conductor d'un dels vehicles que havia quedat atrapat després del xoc i també n'han atès un altre que estava en situació crítica. Poc després han arribat els Serveis d'Emergències, que han decidit traslladar d'urgència els dos ferits a un centre hospitalari. A més, també hi ha hagut diversos ferits lleus, però aquests han estat atesos al lloc de l'accident i inicialment no requeriran hospitalització.

L'accident ha obligat Trànsit a tancar parcialment el tram de l'autoposta on s'ha produït el xoc i això ha provocat fins a tres quilòmetres de coes. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat també agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Trànsit, que són els encarregats de regular el trànsit i garantir la seguretat viària un cop es reprengui la circulació.

stats