Societat 10/11/2022

On es farà el compte enrere de l'encesa de llums de Nadal a Palma?

L'Ajuntament de Palma organitza set espectacles al centre de Ciutat: circ, instal·lacions lumíniques i espectacles itinerants

1 min
Les llums de Nadal del passeig del Born

Palma"L'encesa de llums de Nadal a Palma durarà dos dies. Així, s'amplia l'oferta de les activitats familiars", ha avançat aquest dijous la regidora de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Clàudia Costa. El compte enrere de l'encesa de llums a Palma es farà dia 19 de novembre d'enguany a les 20 hores a dues localitzacions: a la plaça de la Reina i a la plaça de Cort.

Així i tot, els espectacles nadalencs començaran divendres 18 a les 18 h i duraran fins a les 21 h. També s'han organitzat set espectacles al parc de la Feixina. La companyia mallorquina Circ Bover obrirà la festivitat amb La viatgera del temps, un viatge pel temps d'una dona que cerca l'explicació al futur incert del món amb acrobàcies aèries, equilibris i malabars.

Per altra banda, hi haurà instal·lacions lumíniques, com la de l'artista Javier Riera, que a partir de projeccions geomètriques damunt arbres generarà un efecte visual que transformarà l'espai. També es podrà visitar una escultura interactiva amb mapatge amb una proposta de projecció tridimensional elaborada per l'estudi Slidemedia.

A més, es podrà gaudir d'un espectacle itinerant i lluminós en el qual desfilaran les estrelles i els planetes del sistema solar a l'avinguda de Jaume III. A més, als jardins de l'Hort del Rei es podrà visitar una instal·lació làser immersiva amb projeccions que generen moviments harmònics dels fotons a l'espai.

La directora artística de l'encesa, Elisa Martínez, ha explicat que l'Associació Gira-sol serà enguany l'encarregada d'encendre els llums. Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport a pacients amb malalties relacionades amb la salut mental i als seus familiars.

stats