Societat 25/03/2020

L'exèrcit espanyol desinfecta la residència de persones amb discapacitat de Son Tugores

La Unitat de Sapadors de la Comandància General de Balears s'ha encarregat de les tasques de neteja

Ara Balears
1 min
Imatges de les tasques de desinfecció de l'Exèrcit a Son Tugores

PalmaUna unitat de l'Exèrcit de Terra ha desinfectat aquest dimecres dematí la residència de persones amb discapacitat de Son Tugores, a Palma. Concretament, la Unitat de Sapadors de la Comandància General de Balears és la que s'ha encarregat de les tasques de neteja.

Aquesta unitat es fa càrrec de les peticions de desinfecció presentades per institucions i corporacions tant al Govern balear com a la Delegació del govern espanyol a les Illes. Quan es reben aquestes demandes, s'eleven al Ministeri de Defensa, que és qui les ha d'aprovar.

De moment, indica el coronel Antonio Ortiz, cap de l'Oficina de Comunicació de la Comandància General de les Balears, s'estan atenent totes les peticions que arriben. "Normalment es resolen el mateix dia que s'envien, és molt ràpid", afegeix.

Així, l'equip pretén continuar amb la desinfecció del centre de Son Tugores aquest dijous, atès que encara queda un mòdul per netejar. Juntament amb això, afirma Ortiz, continuaran les patrulles tant per Palma com a la resta de municipis. Aquest dimecres preveuen arribar a la zona de Llucmajor, Santanyí i Campos per donar informació a la ciutadania i oferir la seva ajuda.

stats