Societat 18/03/2020

L'Exèrcit comença a patrullar pel centre de Palma i els centres comercials

La unitat de desinfecció de l'Exèrcit de Terra, el Regiment de Defensa NBQ, també es troba a l'illa

Ara Balears
1 min
L'Exèrcit comença a patrullar pel centre de Palma i els centres comercials

PalmaL'Exèrcit ha començat aquest dimecres a patrullar pel port i l'aeroport de Palma, els centres comercials i el centre de la ciutat amb l'objectiu de fer costat a la població i informar de les mesures que el govern estatal ha decretat després de la declaració de l'estat d'alarma a Espanya, segons ha informat la Comandància General de l'Exèrcit a les Balears en un comunicat.

A més, la unitat de desinfecció de l'Exèrcit de Terra, el Regiment de Defensa NBQ (Nuclear, Biològic, Química) de València, es troba a l'illa per dur a terme la tasca de desinfectar diferents centres específics. Aquest dimarts ja va dur a terme la desinfecció del centre de control de la Direcció General de Trànsit, cosa que també faran a set ciutats de l'Estat més.

Aquest dimecres continuaran la seva tasca de desinfecció als parcs de bombers de Sa Taulerá i Son Malferit i als calabossos de la Prefectura Superior de Policia. Com ja va informar aquest dimecres el tinent coronel Antonio Ortiz Fernández, aquestes tasques no es duran a terme al carrer, com ja es fa a altres ciutats com Madrid, València, Sevilla, Saragossa, Lleó, las Palmas i Santa Cruz de Tenerife.

stats