Societat 28/07/2023

Educació publica les places vacants dels cicles d'FP en règim presencial i intensiu per al curs que ve

En total són 2.955 places distribuïdes a les Illes i corresponen a cicles formatius de grau bàsic, mitjà i superior

ARA Balears
1 min
Una aula buida del CEIP Joan Veny i Clar de Campos.

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitats ha fet pública aquest divendres a la seva web de formació professional la relació de places dels cicles d'FP en règim presencial i intensiu de les quals encara queden vacants per al proper curs 2023-2024. Segons ha informat la Conselleria i ha recollit Europa Press, en total són 2.955 places distribuïdes en les quatre illes i corresponen a cicles formatius de grau bàsic (311 vacants), de grau mitjà (1.342 vacants) i de grau superior (1.302 vacants). Per illes, 1.985 d'aquest places estan a Mallorca; 411 a Menorca; 518 a Eivissa i 41 a Formentera.

Així, per poder optar a alguna d'aquestes places vacants, de l'1 al 7 de setembre estarà obert un nou procediment telemàtic d'admissió dirigit a totes aquelles persones que varen formalitzar el tràmit en la primera fase de juny, però que no varen ser admeses en cap de les opcions sol·licitades, i per a les persones que no varen formalitzar l'admissió el juny i altres casos.

La creació de nova oferta formativa en règim presencial i en règim intensiu és finançada pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-Next Generation EU, dins el marc del Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència.

D'altra banda, els cicles formatius de grau mitjà i superior en règim intensiu són finançats pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i cofinançats pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Plurianual 2021-207, mentre que els de grau mitjà i superior LOE/LOMCE en règim presencial estan cofinançats per la UE i les Balears en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus (FSE+) de les Illes 2021-2027.

stats