Societat 09/09/2018

Dos accidents al túnel de Gènova

Hi ha hagut sis ferits en un accident entre un turisme i un taxi i una col·lisió en cadena de set vehicles

Efe
1 min
Accident a la sortida dels túnels de Gènova./BOMBERS DE PALMA

PalmaSet persones han resultat ferides en la col·lisió frontal entre un taxi i un turisme que circulava en sentit contrari, aquest matí devers les 6 h a la via de cintura de Palma, a la sortida del túnel de Gènova. Mitja hora després al mateix tram hi ha hagut una col·lisió en cadena, en què s'han vist implicats set vehicles.

Al primer accident, un dels vehicles s'havia incorporat de manera incorrecta des de Cala Major a la via de cintura i circulava en sentit contrari, sembla que per error, ha informat la Guàrdia Civil, que ha detallat que el conductor és australià i que ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia. A més del conductor, ha resultat ferit l'altre ocupant d'aquest vehicle, tots dos amb pronòstic greu. Han estat traslladats a l'Hospital Son Espases, ha informat el 061.

Els cinc ocupants del taxi, que circulava correctament en el sentit d'Andratx, de nacionalitat espanyola i suïssa, han patit ferides lleus i han estat traslladats a la clínica Rotger, de Palma.

A causa de la violència de l'impacte, els Bombers de Palma han hagut d'intervenir perquè un dels ferits havia quedat atrapat a l'interior del vehicle. L'accident ha ocorregut a l'altura del punt 10,700 de la via de cintura.

Mitja hora més tard, en aquest mateix punt s'ha produït la col·lisió en cadena de set vehicles, amb vuit ferits lleus, que han estat traslladats a diverses clíniques de Palma (Palma Planas, Juaneda, Policlínica Miramar i l'hospital Son Llàtzer).

Aquest accident en cadena s'ha produït a l'entrada del túnel i el conductor del primer vehicle implicat estava embriac, segons ha informat el 061.

stats