Societat 16/02/2022

Detenen tres homes per drogar i violar una dona a Magaluf

El jutge ha decretat presó provisional per als acusats i una ordre d'allunyament per evitar que s'acostin a la víctima

ARA Balears
1 min
Un dels detinguts amb els agents de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut tres homes acusats de drogar una dona i posteriorment violar-la en un domicili de Magaluf. Els detinguts (dos espanyols i un de Macedònia) s'enfronten a un delicte d'agressió sexual i un altre contra la salut pública i, a més, se'ls acusa de robatori.

Segons les investigacions policials, la víctima dinava a un restaurant de Magaluf quan va conèixer els homes, que la van convidar a una beguda, on havien ficat una substància estupefaent. El cos armat ha explicat que encara estan investigant amb quina substància van drogar la dona, però que tots els fets apunten que es tractaria de burundanga. La víctima es va despertar el matí següent al costat d'un dels homes i estava desorientada i marejada i completament nua al llit de la casa d'un dels acusats.

Un cop aconseguí sortir de la casa denuncià els fets a la Guàrdia Civil i els agents identificaren els ara detinguts i iniciaren les investigacions policials pertinents. Un cop iniciat l'operatiu policial el cos armat escorcollà el domicili on van succeir els fets i trobaren diverses substàncies estupefaents i 500 euros que la víctima havia denunciat que duia abans de conèixer els tres detinguts.

El jutge ha decretat presó provisional per als tres detinguts i una ordre d'allunyament per evitar que s'acostin a la víctima.

stats