Societat 13/09/2023

Detenen quatre joves per agredir-ne un altre amb una arma de perdigons a Ciutadella

Un menor d'edat va simular una execució davant el pànic de les víctimes

Iván Martín
1 min
Agents de la Policia Nacional de servei a Ciutadella.

MAÓLa Policia Nacional i la Policia Local de Ciutadella van detenir dissabte passat a Ciutadella quatre joves, d'entre 19 i 29 anys i un d'ells menor, per amenaçar greument i causar lesions a les seves víctimes a la zona d'oci d'Es Pla.

Dos dels quatre joves acumulen diversos antecedents. Els fets es van originar quan aquest grup va trobar tres joves als quals va oferir droga per vendre (cocaïna i pastilles). Passats uns minuts es va iniciar una disputa, tot i que, segons alguns testimonis, el grup de quatre joves hauria protagonitzat hores abans una altra baralla, en què el menor d'edat va treure una pistola de perdigons i simulà una execució amb una de les víctimes, que es trobava a terra, apuntant-li al cap.

La falsa execució es va acompanyar d'amenaces com "us matarem" o "treu la pistola i ara veureu". Les víctimes, que desconeixien que l'arma no era real, van viure moments d'angoixa. A més, la resta d'integrants van rompre unes botelles de vidre per atacar les seves víctimes. Els agredits eren turistes de nacionalitat espanyola que gaudien a la zona d'oci. En un primer moment, el grup d'agressors es va fugar pel centre de Ciutadella, però varen ser localitzats i detinguts com a presumptes autors de delictes d'amenaces greus i lesions amb instrument perillós.

stats