Societat 17/11/2019

Detenen un jove a Palma per amenaces greus amb una arma simulada

El detingut va discutir amb el propietari al qual li havia llogat una habitació

Ara Balears
1 min
Detenen un jove a Palma per amenaces greus amb una arma simulada

PalmaAgents de la Policia Nacional van detenir dijous passat a Palma un jove d'origen veneçolà de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus a uns coneguts amb una arma simulada.

El succés va ocórrer a les 23 h de dijous en un carrer del barri del Rafal de Palma en una discussió entre dos homes i una parella, tots ells coneguts, a compte del lloguer d'una habitació, segons ha detallat la Prefectura Superior de Policia de Balears en un comunicat.

El detingut havia llogat una habitació a un home, que la va utilitzar només una nit, ja que l'endemà de l'acord es va originar una discussió entre ells que va fer que la víctima tragués les seves pertinences del domicili i retornàs al jove part dels doblers que li havia prestat per llogar l'habitació.

Hores més tard, va tornar amb un amic al domicili. El propietari del pis va baixar al portal acompanyat de la seva dona i van començar a discutir al carrer. En un moment de la discussió, el jove es va dirigir a la seva motocicleta, va extreure una suposada arma de foc i els va amenaçar.

Els dos es van llançar sobre el detingut, van aconseguir que l'arma caigués en terra i van fugir. Quan va arribar la Policia Nacional, el presumpte autor dels fets s'havia ocultat al seu domicili. Va ser detingut per un delicte d'amenaces greus, i els agents van recuperar l'arma simulada que havia utilitzat.

stats